Om oss

Välkommen till MK:s Bil & Motor AB!

Vi utför service och reparationer på dom flesta typer av personbilar och lätta transportbilar. Bästa sättet att få bilen att rulla många bekymmerslösa mil är att serva bilen regelbundet.

Och självklart ingår fri vägassistans när du gör service hos oss (gäller fordon mindre än 20 år och högst 30 000 mil).

I vår butik säljer vi också reservdelar och tillbehör för din bil, släpkärra och USA bilar.

Våra mekaniker har lång och bred erfarenhet av branschen. Bilverkstaden är modernt utrustad med det senaste inom tekniken och vi ser hela tiden till att hålla oss uppdaterade inom bilbranschen, både i butiken och i verkstaden.

Vi är även en AC verkstad som erbjuder AC service för alla bilar.

Har ni svårt att lämna bilen på verkstaden så har vi att erbjuda en lånebil för 159 kr per dygn eller fri lånecykel. Du kan också ta buss nr 10 till och från oss.


Godkänd Bilverkstad, säkerställer den kvalité du som bilägare har rätt att kräva av en bilverkstad. Konsumentverket står bakom denna kvalitetsstandard som innebär att verkstadens arbete, miljökrav och arbetsgivaransvar kontrolleras varje år såväl tekniskt som administrativt av opartiska tredjepartskontrollanter.

Öppettider

Måndag – torsdag: 07:00 – 17:00
Fredag: 07:00 – 16:00
Lördag – söndag: Stängt

Mer om BDS

Vi ingår i den rikstäckande kedjan ”BDS Vi tar hand om bilen” som består av bildelsbutiker och bilverkstäder över hela Sverige.

fri-lanebil-1